2 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
1 stiklinė | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
1.5 arbatinio šaukštelio | majonezas ( VILNIUS) |
1 vienetas | kiaušiniai |
Įdėti ir šildyti mikrobangų krosnelėje 2 - 3 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės apkepas
- Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
- Soti Sauliaus pica
- Kukurūzų apkepas su žirneliais
- Omletas "Kitaip"
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Bulviškienė
- Vištienos apkepas
- Pica su vištiena
- Grikių apkepas
- Cukinijų plokštanis
- Burokėlių apkepas
- Žuvies užkepėlė su daržovėmis
- Vištienos pyragas su grybais
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Kiškis puodelyje
- Gelteklių apkepas su grybais
- Varškės apkepas
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Įdaryti pievagrybiai
Avižinės košės - manų pudingas su majonezu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Avižiniai dribsniai,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Majonezas, VILNIUS,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užkaitinti pieną su druska ir cukrumi iki virimo. Tada sudėti avižinius dribsnius (ne greito paruošimo), maišyti, pavirti kelias minutes. Vėliau sudėti manų kruopas, nuolatos maišant, kad nebūtų gumulėlių. Košė neturi būti tiršta.
Į košę dėti majonezą, išmaišyti.
Atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Trynį mušti į košę, išmaišyti. Kiaušinio baltymą suplakti iki standžių putų. Atsargiai jį įmaišyti į košės masę. Ji turi gautis ne itin tiršta.
Pilti masę į sviestu išteptą puodelį.
Įdėti ir šildyti mikrobangų krosnelėje 2 - 3 min.