Avienos sriuba su ropėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų avienos
0.5 stiklinės perlinės kruopos (1 stiklinės yra 250 ml)
2 vienetai svogūnai
1 vienetas poras
1 vienetas morkos
1 vienetas ropės
100 gramų salierai (šaknis)
šiek tiek krapai
šiek tiek juodieji pipirai (milteliai)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Vietoj ropių galima naudoti bulves, vietoj krapų - kalendrą, petražoles.

Išverdame perlines kruopas.

Avieną iš vakaro įtriname prieskoniais: druska, pipirais.

Mėsą užpilame 2 litrais vandens ir verdame 20 min., pašalinant putas.

Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais, sudedame į vandenį su mėsa, įberiame druskos ir verdame apie 40 min.

Į sriubą sudedame išvirtas perlines kruopas, supjaustytas morkas, porą, ropę, saliero šaknį. Verdame tol, kol išverda morkos ir ropė.

Į išvirusią sriubą suberiame susmulkintus krapus. Prie sriubos tinka skrudinta duona. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Avienos sriuba su ropėmis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vietoj ropių galima naudoti bulves, vietoj krapų - kalendrą, petražoles.

Išverdame perlines kruopas.

Avieną iš vakaro įtriname prieskoniais: druska, pipirais.

Mėsą užpilame 2 litrais vandens ir verdame 20 min., pašalinant putas.

Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais, sudedame į vandenį su mėsa, įberiame druskos ir verdame apie 40 min.

Į sriubą sudedame išvirtas perlines kruopas, supjaustytas morkas, porą, ropę, saliero šaknį. Verdame tol, kol išverda morkos ir ropė.

Į išvirusią sriubą suberiame susmulkintus krapus. Prie sriubos tinka skrudinta duona. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų