800 gramų | avienos (be kaulų) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kvietiniai miltai |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
5 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | česnakas |
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Kepsnys su persikų padažu
- Romšteksas majonezo padaže
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Troškinta triušiena
- Šašlykai gurmanams
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Balandėliai pagal Vidą
- Medžiotojų šašlykai
- Kepenys su mandarinais
- Kepsnys garstyčių padaže
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Virtos naminės dešrelės
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
Avienos šašlykas
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, be kaulų,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio, 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val. Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t. Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Komentarai (7)
-
indre
2010-07-29 17:56
nei sis nei tas