Avienos ragu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų avienos
1 vienetas svogūnai
2 valgomieji šaukštai aliejaus
0.5 vieneto česnakas (skiltelė)
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažas
250 gramų vynas (baltas)
0.5 arbatinio šaukštelio čiobreliai
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (juodieji)
šiek tiek kvietiniai miltai
250 gramų alyvuogių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir truputį pakepinama aliejuje kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Sudedamas sugrūstas česnakas, įpilama vyno (mėsa turi būti apsemta), ir viskas troškinama ant didelės ugnies, kad truputį nugaruotų skysčio. Tuomet supilamas likęs vynas, sukrečiamas pomidorų padažas, suberiami čiobreliai, įmetamas lauro lapelis. Ragu uždengiamas ir troškinamas ant nedidelės ugnies. Prieš paduodant, padažas sutirštinamas miltais, sumaišomas su alyvomis ir 5 min. palaikomas. Ragu paduodamas valgyti pašildytose, česnaku ištrintose lėkštėse.

Populiariausi receptai šią savaitę

Avienos ragu

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir truputį pakepinama aliejuje kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Sudedamas sugrūstas česnakas, įpilama vyno (mėsa turi būti apsemta), ir viskas troškinama ant didelės ugnies, kad truputį nugaruotų skysčio. Tuomet supilamas likęs vynas, sukrečiamas pomidorų padažas, suberiami čiobreliai, įmetamas lauro lapelis. Ragu uždengiamas ir troškinamas ant nedidelės ugnies. Prieš paduodant, padažas sutirštinamas miltais, sumaišomas su alyvomis ir 5 min. palaikomas. Ragu paduodamas valgyti pašildytose, česnaku ištrintose lėkštėse.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Jurgita 2014-11-21 15:25

    Avienos ragu,yra daromas visiskai kitaip.I ji ieina svogunas,salieras ir morkos,o tada pirstelius apsilaizytumes.Airijoje jis labai popoliarus


  • Ilma aukle 2011-06-17 12:17

    skaniai skamba, einu daryt %-)


Daugiau receptų