Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
400 gramų | avienos (malta) |
300 gramų | antienos (malta) |
200 gramų | kiauliena |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Rusiškas Befstrogenas
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Suktinukai patale
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Vyne troškintas triušis
- Kepsneliai su kiauliena
- Mėsos pynutės
- Daniškas plovas
- Purienos
- Virtos kiaulės kojos
- Įdaryta kepta kiauliena
- Balandėliai pagal Viką
- Didkotlečiai su ryžiais
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Garfildo lazanija
- Paprikų laiveliai
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Aviena, malta,
400 gramų -
Antiena, malta,
300 gramų -
Kiauliena,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rozmarinas
- Bazilikas
- Petražolės
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...