Populiariausi receptai šią savaitę

Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Pabarstymui: Patiekiant: Marinatui: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Marinuojamte avienos čiopsus: ant avienos pilame alyvuogių aliejaus, beriami čili dribsnius, druską, pipirus, čiobrelius. Išmaišome.

  2. PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.

  3. Kambario temperatūros marinuotus čiopsus kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės

  4. Užverdame ir pasūdome 1 litrą verdančio vandens.

  5. Į vandenį dedame polentą.

  6. Polentos košę verdami 5 minutes, maišydami.

  7. Į košę dedame sviesto. Išmaišome. Beriame parmezano, rozmarino.

  8. Į lėkštę dedame polentą, avienos čiopsus.

  9. Pagardiname svogūno žiedais, druska ir pipirais.

  10. Papuošiame aliejumi pagardintais burokėlių lapais, kepintomis pistacijomis.

Receptą atsiuntė KOTANYI
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų