Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
AUTORIUS:
KOTANYI,
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai avienos čiopsai
600 gramų polenta
50 gramų sviestas
0.3 vieneto rausvieji svogūnai
1 sauja gražgarstės
1 valgomasis šaukštas parmezano sūris
šiek tiek rozmarinas
Pabarstymui:
2 valgomieji šaukštai pistacijos
Patiekiant:
1 sauja burokėlių lapai
Marinatui:
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejus
1 valgomasis šaukštas aitriųjų paprikų dribsniai
1 valgomasis šaukštas čiobreliai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
Papuošimui:
1 lapas mėta
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Marinuojamte avienos čiopsus: ant avienos pilame alyvuogių aliejaus, beriami čili dribsnius, druską, pipirus, čiobrelius. Išmaišome.
2.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.
3.
Kambario temperatūros marinuotus čiopsus kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
4.
Užverdame ir pasūdome 1 litrą verdančio vandens.
5.
Į vandenį dedame polentą.
6.
Polentos košę verdami 5 minutes, maišydami.
7.
Į košę dedame sviesto. Išmaišome. Beriame parmezano, rozmarino.
8.
Į lėkštę dedame polentą, avienos čiopsus.
9.
Pagardiname svogūno žiedais, druska ir pipirais.
10.
Papuošiame aliejumi pagardintais burokėlių lapais, kepintomis pistacijomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Pabarstymui: Patiekiant: Marinatui: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Marinuojamte avienos čiopsus: ant avienos pilame alyvuogių aliejaus, beriami čili dribsnius, druską, pipirus, čiobrelius. Išmaišome.

  2. PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.

  3. Kambario temperatūros marinuotus čiopsus kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės

  4. Užverdame ir pasūdome 1 litrą verdančio vandens.

  5. Į vandenį dedame polentą.

  6. Polentos košę verdami 5 minutes, maišydami.

  7. Į košę dedame sviesto. Išmaišome. Beriame parmezano, rozmarino.

  8. Į lėkštę dedame polentą, avienos čiopsus.

  9. Pagardiname svogūno žiedais, druska ir pipirais.

  10. Papuošiame aliejumi pagardintais burokėlių lapais, kepintomis pistacijomis.

Receptą atsiuntė KOTANYI
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų