0.5 kilogramo | avienos |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Tarkuotų bulvių apkepas
- Paprasti balandėliai
- Keptas ant grotelių upėtakis
- Paprikos su įdaru
- Kepsnys garstyčių padaže
- Vištiena su grybais
- Kepta antiena
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- Čili jautienos gaminimas
- Kopūstų pudingas (Kålpudding)
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Keptos ančiukų kulšelės
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Švediški bulviniai blynai
- Vasaros šašlykiukas
- Blynai su kopūstais
- Kotletai su įdaru
- Egzotiškas karbonadas
Aviena ant iešmo
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
0.5 kilogramo - Svogūnai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
Komentarai (2)
-
Andrius
2011-06-17 12:10
Megstu tokius kepsnius. Puikus patiekalas :mmm: %-)