Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kriaušienė
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Konservuoti žirneliai
- Aviečių marmeladas
- Kiauliena drebučiuose
- Erškėtrožių uogienė
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Figų džemas
- Greitas vyšnių kompotas
- Marinuota paprika su medumi
- Konservuoti aguročiai
- Rauginti agurkai žiemai
- Raudonųjų serbentų kompotas
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Slyvų uogienė
- Ievos uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Konservuotos rūgštynės
- Pomidorai su želatina
- Sūdyti lašiniai
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...