Aviečių padažas desertams
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | aviečių |
0.2 stiklinės | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Avietes išplauti.
2.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
3.
Pavirti 5 minutes.
4.
Perkošti per sietelį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krienų-majonezo padažas
- Mirkomasis sūrio padažas
- Citrinų sirupas
- Šokolado padažas
- Aštrus padažas
- Itališkas pomidorų padažas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Pikantiškas padažas
- Arvydo aromatingas kečupas
- Kmynų padažas žuvies patiekalams
- Kari padažas
- Pomidorų padažas
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Saldžiaaštris padažas
- Krienų padažas
- Marinatas vištienai
- Pomidorų čatni
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Imbiero sirupas
- Baltas grietinėlės padažas
Aviečių padažas desertams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avietės,
1 stiklinė -
Vanduo,
1/5 stiklinės -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes išplauti.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
Pavirti 5 minutes.
Perkošti per sietelį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...