Aviečių ir agrastų marmeladas
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų aviečių
500 galvų agrastų
800 gramų cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Agrastus nuplauti, apžiovinti, sumaigyti mediniu šaukštu ir virti ant mažos liepsnos, kol masė ims tirštės.
2.
Į atskirą indą išspausti sultis iš pusės turimų aviečių.
3.
Kai agrastai sutirštės, į juos suberkite likusias avietes, cukrų, supilkite sultis ir pavirinkite.
4.
Masę išpilstykite į stiklainius ir sterilizuokite 95- 100 °C temperatūroje apie 10- 20 minučių.

Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Aviečių ir agrastų marmeladas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Agrastus nuplauti, apžiovinti, sumaigyti mediniu šaukštu ir virti ant mažos liepsnos, kol masė ims tirštės.

  2. Į atskirą indą išspausti sultis iš pusės turimų aviečių.

  3. Kai agrastai sutirštės, į juos suberkite likusias avietes, cukrų, supilkite sultis ir pavirinkite.

  4. Masę išpilstykite į stiklainius ir sterilizuokite 95- 100 °C temperatūroje apie 10- 20 minučių.

    Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų