Aviečių ir agrastų marmeladas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | aviečių |
500 galvų | agrastų |
800 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Agrastus nuplauti, apžiovinti, sumaigyti mediniu šaukštu ir virti ant mažos liepsnos, kol masė ims tirštės.
2.
Į atskirą indą išspausti sultis iš pusės turimų aviečių.
3.
Kai agrastai sutirštės, į juos suberkite likusias avietes, cukrų, supilkite sultis ir pavirinkite.
4.
Masę išpilstykite į stiklainius ir sterilizuokite 95- 100 °C temperatūroje apie 10- 20 minučių.
Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)
Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spanguolių uogienė
- Cukinijų uogienė
- Braškių uogienė su sambuka
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Šermukšnių uogienė
- Vyšnios savo sultyse
- Paprasta vyšnių uogienė
- Erškėtuogių uogienė
- Konservuotos cukinijos
- Paprasta žemuogių uogienė
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Bruknių uogienė
- Paprasta svarainių uogienė
- Paprikų ir aviečių uogienė
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Kreminis citrinų pyragas
- Karamelės skonio obuolių uogienė
- Svarainių uogienė
- Juodų serbentų uogienė
- Rabarbarų uogienė
Aviečių ir agrastų marmeladas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Avietės,
500 gramų -
Agrastai,
500 galvų -
Cukrus,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agrastus nuplauti, apžiovinti, sumaigyti mediniu šaukštu ir virti ant mažos liepsnos, kol masė ims tirštės.
Į atskirą indą išspausti sultis iš pusės turimų aviečių.
Kai agrastai sutirštės, į juos suberkite likusias avietes, cukrų, supilkite sultis ir pavirinkite.
Masę išpilstykite į stiklainius ir sterilizuokite 95- 100 °C temperatūroje apie 10- 20 minučių.
Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...