Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybai svieste
- Konservuoti aguročiai
- Šaltalankio uogienė
- Baklažanų ikrai žiemai
- Paprasta vyšnių uogienė
- Gudobelių uogienė
- Šaldyti grybai
- Padažas "Uncle Ben's"
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Slyvos bruknėse
- Slyvų ir moliūgų uogienė
- Rabarbarų kompotas
- Rabarbarų tyrė
- Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
- Marinuoti grybai
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Šaltalankio sultys
- Figų džemas
- Slyvų - aronijų kompotas
- Lietuviška obuolienė
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...