0.5 kilogramo | varškė |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
1 stiklinė | cukrus |
6 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | vanilė |
šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
šiek tiek | razinos |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spurgečiai
- Margaritos varškės apkepas
- Bananiniai varškėčiai
- Greitas ir skanus varškės apkepas
- Špinatų apkepas
- Sūrio kepsnys
- Varškės apkepas
- Varškės ir morkų apkepas
- Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
- Tinginių pyragas
- Dvisluoksnis varškės apkepas
- Florencijos kiaušiniai
- Šašlykai garstyčių marinate
- Skanus varškės apkepas
- Varškės ir manų apkepas
- Varškės apkepas su razinomis
- Kiaušinienė su pienu
- Varškės ir sūrio apkepas
- Varškės apkepėlis
- Varškės blyneliai
Austrijos varškėtis
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
0.5 kilogramo -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 stiklinė -
Sviestas,
6 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Vanilė
- Apelsinai, žievelė
- Razinos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Varškę du kartus permalti mėsmale, supilti su cukrumi ištrintus trynius, ištirpintą sviestą, suberti krakmolą, razinas ir visus kvapniuosius priedus, vėliausiai - sukrėsti iki stangrumo išplaktus baltymus. Masę gerai išmaišyti ir sudėti į siaurą, sviestu išteptą ir maltais džiūvėsėliais išbarstytą formą. Varškėčio viršų aptepti kiaušinio baltymu ir kepti apie 45 min. Iš formos išimti tik visiškai atvėsus.
Komentarai (6)
-
gintas
2015-04-22 19:18
Atrodo skanu
-
Dalia
2015-03-01 16:43
Kepu daznai nuostabus
-
Inga
2014-11-28 09:30
Aciu uz recepta dabar tai skaniausias mano seimos patiekalas :)
-
as
2013-09-07 11:21
labai panasiai ir as darau, tik 100g varskes imu 1 kiausini ir sauksta manu kruopu. Tai atitinkamai 500g varskes - 5 kiausiniai ir 5 saukstai, 1kg varskes - 10 kiausiniu ir 10 saukstu...