Austrės su lietuviškais obuoliais
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
16 vienetų austrių
2 vienetai obuoliai (rūgštūs, maži)
šiek tiek jūros dumblių lapai
šiek tiek juodieji pipirai (šviežiai grūsti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Laikydami kiautą rankšluosčiu atsargiai atverkite austres ir pjaukite per pagrindinį nervą.
2.
Obuolį supjaustykite 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio lazdelėmis.
3.
Sukarpykite kelis jūros dumblių lapus.
4.
Uždėkite ant austrių Nori ir obuolių gabalėlius.

Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.

Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61

Populiariausi receptai šią savaitę

Austrės su lietuviškais obuoliais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Laikydami kiautą rankšluosčiu atsargiai atverkite austres ir pjaukite per pagrindinį nervą.

  2. Obuolį supjaustykite 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio lazdelėmis.

  3. Sukarpykite kelis jūros dumblių lapus.

  4. Uždėkite ant austrių Nori ir obuolių gabalėlius.

    Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.

    Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų