Au gratin tagliatelle makaronai
AUTORIUS:
pastaZARA,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 riekės baklažanai
280 gramų makaronai
160 gramų krevetės
160 gramų pupelės
120 gramų pomidorai
100 gramų žuvies pastos
100 gramų midijos
40 mililitrų alyvuogių aliejaus
25 gramai kietasis sūris
šiek tiek baltas vynas
šiek tiek petražolės
šiek tiek džiovintas raudonėlis
šiek tiek aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Plonai supjaustykite baklažaną ir apskrudinkite alyvuogių aliejuje. Palikite ant popierinio rankšluosčio, kad nudžiūtų.
2.
Išvirkite pupeles nedideliame kiekyje vandens, kad pupulės įgautų kreminę tekstūrą.
3.
Keptuvėje su aliejumi pakepinkite česnaką, čili pipirą ir sudėkite jūros gėrybes. Šliukštelėkite balto vyno ir kai tik jis išgaruos, įberkite druskos ir įdėkite žuvies pastą.
4.
Galiausiai susmulkinkite pomidorus, prieš tai pašalinę jų odeles. Paskaninkite žolelėmis.
5.
Išvirkite makaronus pagal instrukciją, sudėkite į keptuvę su padažu ir apibarstykite parmezanu. Gerai išmaišykite ir, kai makaronai šiek tiek pravės, pradėkite ruošti tūbeles iš baklažanų.
6.
Suvynioję masę į baklažano riekeles ir suformavę tūteles, dėkite jas į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 10 minučių, 180 laipsnių kaitroje.
7.
Į lėkštę įkrėskite pupelių kremo, o ant viršaus patupdykite iškepusias baklažano tūteles.
8.
Papuoškite lėkštę likusiais žalumynais ir pomidorais. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Au gratin tagliatelle makaronai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Plonai supjaustykite baklažaną ir apskrudinkite alyvuogių aliejuje. Palikite ant popierinio rankšluosčio, kad nudžiūtų.

  2. Išvirkite pupeles nedideliame kiekyje vandens, kad pupulės įgautų kreminę tekstūrą.

  3. Keptuvėje su aliejumi pakepinkite česnaką, čili pipirą ir sudėkite jūros gėrybes. Šliukštelėkite balto vyno ir kai tik jis išgaruos, įberkite druskos ir įdėkite žuvies pastą.

  4. Galiausiai susmulkinkite pomidorus, prieš tai pašalinę jų odeles. Paskaninkite žolelėmis.

  5. Išvirkite makaronus pagal instrukciją, sudėkite į keptuvę su padažu ir apibarstykite parmezanu. Gerai išmaišykite ir, kai makaronai šiek tiek pravės, pradėkite ruošti tūbeles iš baklažanų.

  6. Suvynioję masę į baklažano riekeles ir suformavę tūteles, dėkite jas į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 10 minučių, 180 laipsnių kaitroje.

  7. Į lėkštę įkrėskite pupelių kremo, o ant viršaus patupdykite iškepusias baklažano tūteles.

  8. Papuoškite lėkštę likusiais žalumynais ir pomidorais. Skanaus!

Receptą atsiuntė pastaZARA
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų