500 gramų | moliūgai |
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis (švieži) |
1 litras | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti pomidorai
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Svogūnų pyragas
- Įdaryti porai
- Apkepas „La Graikija“
- Orkaitėje keptos bulvės
- Keptos gelteklės
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Olandiškai kepti svogūnai
- "Laukinė" cukinija
- Blyneliai su baklažanais
- Kukurūzų apkepas
- Feta įdarytos paprikos
- Įdaryta cukinija
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Kepti rauginti kopūstai
- Įdaryta cukinija
- Kepti pievagrybiai su paprika
- Skaniausi kibinai
Aštrus moliūgų troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai,
500 gramų -
Kiauliena,
500 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aitrioji paprika,
2 vienetai - Džiovintas raudonėlis, švieži
-
Sultinys,
1 litras - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiaulieną supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriąsias paprikos supjaustyti. Į skardą sudėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus sudėti raudonėlius. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 minučių.
Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies.
Į karščiui atsparų indą sudėti visas daržovės, tada - kiaulieną. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visos daržovės ir mėsa būtų po sultiniu. Dar troškinti 150 °C temp. orkaitėje 20 minučių.
Komentarai