Aštrus krevečių užkandis
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 žiupsnelis druska
šiek tiek krapai
300 gramų krevetės
200 gramų trapučių (virti, tryniai)
5 vienetai kiaušiniai
200 gramų jogurtas (natūralus)
1 žiupsnelis pipirai (smulkintas čili)
1 arbatinis šaukštelis garstyčių milteliai (malti)
200 gramų skumbrė (karšto rūkymo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kietai išvirtus kiaušinių trynius sutrinti su susmulkinta skumbre, jogurtu, česnakais ir žiupsneliu čili pipiro. Įberti druską.
2.
Paimti trapučius ir ant jų tepti gautą masę, ant viršaus uždedant po vieną ar kelias krevetes. Papuošti krapų šakele.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aštrus krevečių užkandis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kietai išvirtus kiaušinių trynius sutrinti su susmulkinta skumbre, jogurtu, česnakais ir žiupsneliu čili pipiro. Įberti druską.

  2. Paimti trapučius ir ant jų tepti gautą masę, ant viršaus uždedant po vieną ar kelias krevetes. Papuošti krapų šakele.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų