Aštrios krevetės grilyje
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas krevetės be kevalo (didelės)
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnakas (trintas)
2 valgomieji šaukštai dižono garstyčios
1 arbatinis šaukštelis prieskoniai (Cajun)
4 valgomieji šaukštai petražolės (kapotos)
šiek tiek dižono garstyčios
3 vienetai paprika (raudona, geltona, orandžinė, kubeliai)
2 vienetai svogūnai (pjaustytas kubeliais)
6 vienetai pomidorai (vyšniniai)
šiek tiek sezamas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Dideliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, česnaką, citrinų sultis, Cajun prieskonius ir petražoles, sezamo sėklas su druska ir pipirais. Sudėkite krevetes ir pusvalandžiui dėkite į šaldytuvą.
2.
Ant iešmelių pakaitomis verkite krevetes ir daržoves. Kiekviename iešmelyje turėtų tilpti apie 3 krevetes. Kepkite grilyje apie 3 minutes, kol krevetės taps rausvos spalvos.

Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Aštrios krevetės grilyje

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Dideliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, česnaką, citrinų sultis, Cajun prieskonius ir petražoles, sezamo sėklas su druska ir pipirais. Sudėkite krevetes ir pusvalandžiui dėkite į šaldytuvą.

  2. Ant iešmelių pakaitomis verkite krevetes ir daržoves. Kiekviename iešmelyje turėtų tilpti apie 3 krevetes. Kepkite grilyje apie 3 minutes, kol krevetės taps rausvos spalvos.

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų