500 gramų | pupelės |
šiek tiek | druska |
45 mililitrai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
500 gramų | pomidorų sultys (tirščios) |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos |
500 mililitrų | sultinys |
50 gramų | petražolės |
Laikykite ant mažos ugnies 5 minutes.
Pridėkite pupelių ir virkite dar 20 minučių be dangčio.
Galiausiai supilame sultinį (aš turėjau jautienos), sudedame kapotas petražoles. Gerai išmaišome. Verdame dar 10-15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svogūnų trinta sriuba
- Kaimiška sriubikė
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Pieniška sriuba su cukinija
- Brokolių sriuba
- Voveraičių sriuba
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Soti čili sriuba - troškinys
- Avokadų sriuba su imbieru
- Grybų sriuba su slyvomis
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Vištienos sriuba su koldūnais
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Paprasta kopūstų sriuba
- Aštri meksikietiška sriuba
- Bulbienė
- Sriuba „Minestrone“
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės,
500 gramų - Druska
-
Aliejus,
45 mililitrai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų sultys, tirščios,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sultinys,
500 mililitrų -
Petražolės,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol įgaus šviesiai auksinę spalvą. Pridėkite pomidorų tyrės (tinka kečupas) ir raudonųjų pipirų.
Laikykite ant mažos ugnies 5 minutes.
Pridėkite pupelių ir virkite dar 20 minučių be dangčio.
Galiausiai supilame sultinį (aš turėjau jautienos), sudedame kapotas petražoles. Gerai išmaišome. Verdame dar 10-15 minučių.
Komentarai (5)
-
A
2011-10-17 17:48
Kokias pupeles naudojate? Džiovintas ar konservuotas?
-
Lola
2011-09-26 19:11
Vietoj pomidoru sulciu geriausiai naudoti - skardinese pomidorus savose sultyse.ju skonis geresnis ir tinka daug kur, pav. Meksikietiskai sriubai, spageti... ;-)