1 kilogramas | rauginti kopūstai |
1 vienetas | kopūstai (gūžinis) |
1.5 kilogramo | dešra (karštai parūkyta) |
400 mililitrų | sultinys |
250 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
Dar troškinam 1,5 val., kartais permaišant ir patikrinant ar ne svyla.
Gardžiausia - pateikti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Troškinti įdaryti agurkai
- Įdaryti rauginti agurkai
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Vištienos užkepėlė
- Moliūgų apkepas
- Įdaryta cukinija
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Aštrios krevetės grilyje
- Faršu įdarytos paprikos
- Blynai su moliūgais
- Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
- Morkos su pievagrybiais
- Cukinijų ir bulvių apkepas
- Įdaryti pomidorai
- Moliūgų ir obuolių apkepas
- Balandėliai su daržovių įdaru
- "Laukinė" cukinija
- Japoniški baklažanai
- Kepti aguročiai su slyvomis
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Kopūstai, gūžinis,
1 vienetas -
Dešra, karštai parūkyta,
1.5 kilogramo -
Sultinys,
400 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustom žalią kopūstą ir sumaišom su raugintais. Trečdalį dedam ant didelio špižinio puodo dugno. Ant viršaus dedam dešrą, supjaustytą ~7 cm ilgio gabalėliais, sudedam ant viršaus likusius kopūstus, lygiai suslegiam, supilam sultinį. Užverdam ant viryklės, apipilam aliejumi ir, uždengę dangčiu, pašaunam į įkaitintą 220 C laipsnių orkaitę troškinimui.
Po 75-80 min. ištraukiam permaišyti. Jei skysčio per daug, grąžinant į orkaitę paliekam vos pravirą dangtį.
Dar troškinam 1,5 val., kartais permaišant ir patikrinant ar ne svyla.
Gardžiausia - pateikti su virtomis bulvėmis.
Komentarai (4)
-
taka
2010-11-18 10:52
:fuu: PYYYYYRST....
-
Reda
2010-11-01 20:34
Laaabai skanu :super: :super: :super: