šiek tiek | garstyčios (padažas) |
šiek tiek | kiauliena (liesa) |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | ananasų |
šiek tiek | grybai |
Česnakas (kiekis pagal skonį) susmulkinamas 1mm kubeliais, pjaustant rankomis perduodama jusu energija i maista, todel gyvybine vertė žymiai didesnė.
Į kiaulieną sudedamas česnakas, garstyčios, ir ananasas - pagal skonį (galima naudoti vietoj ananaso bruknių uogienę, citriną, greipfrutą).
Viskas gerai išmaišoma ir paliekama keliom valandom.
Supjaustomi grybai griežinėliais.
Kai mėsa pasimarinavo, įkaitinama keptuvė, sudedama mėsa ir sudedami grybai. Kepinama maišant, kad mėsa pabaltų, bet neperkeptų - tada ji bus minkšta, kaip pūkas ir sultinga.
Garnyras pagal pomegius, o aš valgau su:
kubeliais pjaustyti pomidorai, artišokai (arba palmių šerdys, arba bambukų ūgliai), labai nedaug druskos, jei su alyvu aliejum arba be druskos jei su majonezu, truputis kario, švieziai sumaltų pipirų, svogunų laiskų ir krapų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos kukuliai su padažu
- Keptos kepenėlės
- Mėsos troškinys laivelyje
- Kiaulienos šašlykai
- Romšteksas majonezo padaže
- Strėvos suktinis kitaip
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Italijos kukuliai
- Kotletukai su sūriu
- Kibinai "Su meile"
- Skanus šašlykiukas
- Sultingi jautienos kotletai
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Naminės dešrelės
- "Ponios cepelinai"
- Triušienos šašlykas
- Sibiro koldūnai
- Šašlykai
- Jautienos kukuliai
Arvydo kiaulienos delikatesas
- Paruošimo laikas:
- Garstyčios, padažas
- Kiauliena, liesa
- Česnakas
- Ananasai
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiauliena supjaustoma nedidelių kasnelių gabaliukais - sveikiau valgyti, greiciau marinuosis.
Česnakas (kiekis pagal skonį) susmulkinamas 1mm kubeliais, pjaustant rankomis perduodama jusu energija i maista, todel gyvybine vertė žymiai didesnė.
Į kiaulieną sudedamas česnakas, garstyčios, ir ananasas - pagal skonį (galima naudoti vietoj ananaso bruknių uogienę, citriną, greipfrutą).
Viskas gerai išmaišoma ir paliekama keliom valandom.
Supjaustomi grybai griežinėliais.
Kai mėsa pasimarinavo, įkaitinama keptuvė, sudedama mėsa ir sudedami grybai. Kepinama maišant, kad mėsa pabaltų, bet neperkeptų - tada ji bus minkšta, kaip pūkas ir sultinga.
Garnyras pagal pomegius, o aš valgau su:
kubeliais pjaustyti pomidorai, artišokai (arba palmių šerdys, arba bambukų ūgliai), labai nedaug druskos, jei su alyvu aliejum arba be druskos jei su majonezu, truputis kario, švieziai sumaltų pipirų, svogunų laiskų ir krapų.
Komentarai (8)
-
nujo
2016-12-10 10:50
Kodėl Arvydo? Nejau jis taip mažai žino, matė ir patyrė, kad yra įsitikinęs, kad tai jis pirmas sugalvojo prie mėsos panaudot garstyčias ar ananasus? Na, nebent savam kaime ir buvo pirmas...
-
xDDDDDDDD
2010-08-19 06:18
Nelabai skanu :pasiduodu:
-
meistre
2009-08-04 15:17
KOKS POETAS ;DDD :-D :super: %-)
-
LILIJA
2009-05-17 09:29
PASAKA,MAN LABAI PATIKO5C :taip:
-
69
2008-08-10 20:28
...ir dar.
Autorius matyt megaujasi kurdamas maista, nes nenurodo produktu kiekiu :-)
-
69
2008-08-10 20:25
bandziau - nuostabus skonis ir kiaulienos ir garnyro.
tik marinuojant su bruknem, ananasu ar citrusai reikia labai atsargiai, nes padauginus gaunasi labai rugsti mesa ir/ar jos nutekeje sultys.
Garnyras - dieviskas kas megsta astriau ir pikantiskiau.