Smulkiai supjaustyta apelsino žievelė užpilama vynu ir palaikoma 10 minučių.
Nukošiama, įmaišoma cukraus pudra ir išpilstoma į taures.
Aromatinis vynas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | raudonas vynas |
1 vienetas | apelsinų (žievelė) |
100 gramų | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Putojančio vyno alkoholinis kokteilis
- Romo ir ledų kokteilis
- Citrusinis punšas
- Spanguolių kokteilis
- Citrininis putojančio vyno punšas
- Putojančio vyno ir sulčių punšas
- Kokteilis „Sniego karalienė“
- Braškinis putojantis vynas
- Karštas vynas nuo kosulio
- Šalta arbata su alkoholiu
- Apelsininis putojančio vyno kokteilis
- Karštas vynas
- Vyno kokteilis
- Žiemos arbata
- Karštas raudonas vynas – nuo visų ligų
- Gervuoginis putojančio vyno kokteilis
- Vyno ir romo punšas
- Citrinų skonio putojančio vyno kokteilis
- Kalėdinis vynas
- Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
Aromatinis vynas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raudonas vynas,
2 stiklinės -
Apelsinai, žievelė,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyta apelsino žievelė užpilama vynu ir palaikoma 10 minučių.
Nukošiama, įmaišoma cukraus pudra ir išpilstoma į taures.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...