Armėniškai keptas upėtakis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų upėtakis
60 gramų sviestas
4 vienetai kiaušiniai (keptas)
1 vienetas kiaušiniai (keptas)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos)
1 valgomasis šaukštas pelerūnas (kietis) (smulkintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Upėtakiai nuvalomi, nuplaunami, išdarinėjami ir suplojami. Nukerpami nugaros pelekai. Taip paruoštos žuvys iš abiejų pusių apkepinamos gerai įkaitintame svieste, kol apsitraukia gruzdžia plutele, po to užpilamos išplaktais kiaušiniais (į juos įberiama druskos ir pipirų) ir kepamos orkaitėje 3—5 min. Po to apibarstomos žalumynais, papuošiamos keptu kiaušiniu ir patiekiamos toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė.

Populiariausi receptai šią savaitę

Armėniškai keptas upėtakis

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Upėtakiai nuvalomi, nuplaunami, išdarinėjami ir suplojami. Nukerpami nugaros pelekai. Taip paruoštos žuvys iš abiejų pusių apkepinamos gerai įkaitintame svieste, kol apsitraukia gruzdžia plutele, po to užpilamos išplaktais kiaušiniais (į juos įberiama druskos ir pipirų) ir kepamos orkaitėje 3—5 min. Po to apibarstomos žalumynais, papuošiamos keptu kiaušiniu ir patiekiamos toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė.

Reklama:

Komentarai (5)


  • vilma 2010-03-25 20:00

    nesamone tiksliai parasykit kaip kepti kokioje temperaturoje??


Daugiau receptų