Armėniškai keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | upėtakis |
60 gramų | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai (keptas) |
1 vienetas | kiaušiniai (keptas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | pelerūnas (kietis) (smulkintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Upėtakiai nuvalomi, nuplaunami, išdarinėjami ir suplojami. Nukerpami nugaros pelekai. Taip paruoštos žuvys iš abiejų pusių apkepinamos gerai įkaitintame svieste, kol apsitraukia gruzdžia plutele, po to užpilamos išplaktais kiaušiniais (į juos įberiama druskos ir pipirų) ir kepamos orkaitėje 3—5 min. Po to apibarstomos žalumynais, papuošiamos keptu kiaušiniu ir patiekiamos toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Žuvies kepsneliai
- Karpis, šutintas aluje
- Karpis, marinuotas česnake
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Suktinukai
- Lašišų šašlykai
- Žuvies šašlykai
- Karpis su salotomis
- Kepta menkė majonezo padaže
- Lašiša su pievagrybiais
- Žuvis su cukinija
- Margaritos žuvies apkepas
- Lašišos apkepas su špinatais
- Lašišos užkandėlė
- Žuvies filė
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
- Tagliatelle all`astice
- Keptas karpis Kūčioms
Armėniškai keptas upėtakis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
600 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Kiaušiniai, keptas,
4 vienetai -
Kiaušiniai, keptas,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Pelerūnas (kietis), smulkintas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Upėtakiai nuvalomi, nuplaunami, išdarinėjami ir suplojami. Nukerpami nugaros pelekai. Taip paruoštos žuvys iš abiejų pusių apkepinamos gerai įkaitintame svieste, kol apsitraukia gruzdžia plutele, po to užpilamos išplaktais kiaušiniais (į juos įberiama druskos ir pipirų) ir kepamos orkaitėje 3—5 min. Po to apibarstomos žalumynais, papuošiamos keptu kiaušiniu ir patiekiamos toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė.
Reklama:
Komentarai (5)
-
vilma
2010-03-25 20:00
nesamone tiksliai parasykit kaip kepti kokioje temperaturoje??
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...