Arbata su prieskoniais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras vanduo
0.5 vieneto apelsinų
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
1 arbatinis šaukštelis anyžiaus (sutrintos sėklos)
2 valgomieji šaukštai arbatos (juodosios arbatos arbatžolės)
30 gramų cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!

Populiariausi receptai šią savaitę

Arbata su prieskoniais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!

Gairės: Virti, Gėrimai, Arbata
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų