Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!
Arbata su prieskoniais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
0.5 vieneto | apelsinų |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | anyžiaus (sutrintos sėklos) |
2 valgomieji šaukštai | arbatos (juodosios arbatos arbatžolės) |
30 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta kmynų arbata
- Šalta žalioji arbata
- Šalta mėtų arbata
- Arbatos gėrimas
- Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
- Arbata su vanile
- Juoda arbata su prieskoniais
- Juoda arbata su citrina ir mėta
- Žiemos arbata
- Vaistai nuo peršalimo
- „Masala Chai“ pagal Ritą
- Šalta arbata
- Imbierinė arbata
- Šalta juodoji avietinė arbata
- Anyžinė skrandžio arbata
- Arbatos punčas
- Gervuogių lapų arbata
- Šalta vyšnių arbata
- Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
- Šalta arbata su citrina
Arbata su prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Anyžius, sutrintos sėklos,
1 arbatinis šaukštelis -
Arbata, juodosios arbatos arbatžolės,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...