2 valgomieji šaukštai | medus |
šiek tiek | prieskoniai |
3 vienetai | anties (šlaunelės) |
šiek tiek | raudonas vynas |
Maišą ištepti aliejumi, dėti šlauneles. Kartu dedam į maišą 2-3 česnako skilteles (nevalytos), rozmarino ir čiobrelio šakeles. Maišą užspausti ir pradurti, kad nesprogtų.
Kepti valandą iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Vištienos pyragas
- Viščiukas folijoje
- Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
- Vištiena su ryžiais
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Vištienos gabaliukai aluje
- Kepti vištų sparneliai prie alaus
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
- Grikių maltinukai su vištiena
- Čeburėkai su vištienos faršu
- Kepta vištiena
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Vištiena su ryžiais
- Putpelės obuolių sultyse
- Vištiena su daržovėmis
Anties šlaunelės
- Paruošimo laikas:
-
Medus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
-
Antis, šlaunelės,
3 vienetai - Raudonas vynas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumaišome prieskonius (pipirai, karis – kas patinka ir kuo daugiau) su medumi. Tada pilam vyną – nelabai daug. Šlauneles gerai ištrinti ir palikti tame marinate kelioms valandoms arba geriau per naktį.
Maišą ištepti aliejumi, dėti šlauneles. Kartu dedam į maišą 2-3 česnako skilteles (nevalytos), rozmarino ir čiobrelio šakeles. Maišą užspausti ir pradurti, kad nesprogtų.
Kepti valandą iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Komentarai (7)
-
arunas
2010-12-22 11:04
pabandziau. labai skanu. rekomenduoju
-
liu
2010-03-16 14:25
aciu!Bandysiu!
-
Margarita iš Klaipėdos
2010-03-16 14:01
tiktu ir vistos :) Tik kepti reikes trumpiau. Maise labai patogu ir skanu :)
-
liu
2010-03-16 13:53
gal tiktu vistos slauneles?labai apetitiskai atrodo...