500 gramų | antienos (filė) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
2 vienetai | apelsinų |
20 lašų | aliejaus |
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
- Česnakiniai šonkauliukai
- Karaimų kibinai
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Keptas sūris
- Sumuštiniai su sūriu
- Pica
- Viliaus sūrio sumuštinukai
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Užkandukai
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Keptas lietuviškas sūris
- Sumuštiniai su sūriu
- Gardūs vištienos piršteliai
- Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
- Piršteliai su aguonomis
- Sumuštinukai su obuoliais
- Sumuštinis "Ara"
- Duona su įdaru
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, filė,
500 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Apelsinai,
2 vienetai -
Aliejus,
20 lašų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.
Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.
Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).
Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.
Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).