Antienos filė su vyšnių padažu
AUTORIUS:
Danutė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų antienos (krūtinėlių filė (2 vnt.))
1 žiupsnelis pipirai (malti juodieji)
2 žiupsneliai druska
2 vienetai poras
2 valgomieji šaukštai sviestas
1 stiklinė vyšnios (šaldytos)
100 mililitrų vynas (raudonas)
1 žiupsnelis imbieras (milteliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Antienos filė įpjaukite keleta įpjovimų.
Mėsą pagal skonį įtrinkite druska ir pipirais.
Apkepinkite svieste ant keptuvės (apie 6-7 minutes), sudėkite apkeptą mėsą į kepimo indą ir pašaukite į 200 C orkaitę 10 minučių.
Iškepusią mėsą ištraukite iš orkaitės, uždenkite folija ir leiskite mėsai 5 minutes pastovėti (subręsti).
Mėsa turi likti rausvo atspalvio, tad neperkepkite.
2.
Keptuvėje įkaitinkite likusį sviestą ir apkepinkite smulkintą porą.
Sudėkite vyšnias kartu su atitirpsiu uogų skysčiu ir šiek tiek drauge viską pakepinkite.
Supilkite vyną, suberkite prieskonius ir viską kaitinkite, kol padažas šiek tiek sutirštės.
3.
Mėsą supjaustykite griežinėliais, apliekite vyšnių padažu ir patiekite. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Antienos filė su vyšnių padažu

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Antienos filė įpjaukite keleta įpjovimų.
    Mėsą pagal skonį įtrinkite druska ir pipirais.
    Apkepinkite svieste ant keptuvės (apie 6-7 minutes), sudėkite apkeptą mėsą į kepimo indą ir pašaukite į 200 C orkaitę 10 minučių.
    Iškepusią mėsą ištraukite iš orkaitės, uždenkite folija ir leiskite mėsai 5 minutes pastovėti (subręsti).
    Mėsa turi likti rausvo atspalvio, tad neperkepkite.

  2. Keptuvėje įkaitinkite likusį sviestą ir apkepinkite smulkintą porą.
    Sudėkite vyšnias kartu su atitirpsiu uogų skysčiu ir šiek tiek drauge viską pakepinkite.
    Supilkite vyną, suberkite prieskonius ir viską kaitinkite, kol padažas šiek tiek sutirštės.

  3. Mėsą supjaustykite griežinėliais, apliekite vyšnių padažu ir patiekite. Skanaus!

Receptą atsiuntė Danutė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų