Populiariausi receptai šią savaitę

Ant iešmo kepta aviena

Komentarai: 8
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.

Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.

Reklama:

Komentarai (8)


  • Akvile 2011-06-17 12:05

    fui as bent jo nebalgyciau


  • Petras 2010-09-04 13:41

    IGREDIENT angliškas žodis,kažkaip neteko skaityti angliškose valgių ruošimo knygose,kad būtų parašyta SUDĖTIS arba reikalinga tas ir tas arba pagaminimui reikės ... ir t.t.Anglai.Amerikiečiai rašo INGEDIENTS.


  • Egyda 2010-03-05 11:47

    dabar galvoju, kažin ar nelengviau viską susūdyti ir pabarstyti prieskoniais, prieš maunant ant iešmų. %-)


  • zose 2010-01-22 10:56

    o duona ? kokia duona juoda lietuviska ar balta?


  • lissa 2009-06-16 12:08

    nu ten turi buti skanu o ne sanu :-D


  • lissa 2009-06-16 12:07

    nevarik labai sanu :super: :-) :super:


  • Karina 2009-04-28 12:59

    ka cia nusisnekejai? :juokauju:


  • remka 2009-04-28 11:02

    :-D kazin ar ta mesa nebus kieta kaip uola :-) .Na nebent uoloje gyvenanti ;-)


Daugiau receptų