Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai | ešerio (mažų) |
1 vienetas | citrinos |
70 gramų | aliejaus |
1 pakelis | žuvies prieskonių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Išvalytas žuvis ištrinti prieskonių, druskos ir aliejaus ir citrinos mišiniu ir taip palaikyti per naktį.
2.
Šonelius kiekvienos įpjauti ir kepti orkaitėje ant grotelių, kol gražiai apskrunda, bet neperkepti!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašišos kepsneliai
- Lašiša su vaisiais
- Kepti karosai
- Kepta lašiša
- Žuvies filė
- Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
- Rūkytas Karpis
- Žuvies apkepas
- Kepta marinuota žuvis
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Sočiausioji pica
- Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
- Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
- Karališkoji silkė
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Kepta žuvis jogurto padaže
- Lašišos troškinys
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Ešerys, mažų,
2 kilogramai -
Citrinos,
1 vienetas -
Aliejus,
70 gramų -
Žuvies prieskoniai,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas žuvis ištrinti prieskonių, druskos ir aliejaus ir citrinos mišiniu ir taip palaikyti per naktį.
Šonelius kiekvienos įpjauti ir kepti orkaitėje ant grotelių, kol gražiai apskrunda, bet neperkepti!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...