4 valgomieji šaukštai | pienas |
šiek tiek | druska |
120 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | ananasų (susmulkintas) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | cukraus pudra |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trešnės marškinėliuose
- Cake pops‘ai
- Ledai su braškėmis
- Žele desertas
- Želė drebučiai apelsine
- Pudingas
- Ledų desertas
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Vaisinis kremas
- Aistės jogurto pyragas
- Plakti ledai
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Šokoladiniai bananai
- Tiramisu gaminimas
- Varškės skanėstas
- Gaivus varškės desertas
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Tinginys tarp aguonų
- Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
- Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Ananasų kukuliukai
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kvietiniai miltai,
120 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Ananasai, susmulkintas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš persijotų miltų, suplaktų kiaušinių, druskos ir pieno užminkome kietą tešlą. Po to ją suminkome su ananaso gabaliukais. Iš šios tešlos šaukšteliu pakabiname nedidelį kukuliuką, kuriuos verdame įkaitintame aliejuje, kol pasidaro rusvai auksinės spalvos. Prieš valgant, juos apibarstomi cukraus pudra.
Komentarai (7)
-
(anonimas)
2010-12-21 13:55
DAR NEBANDZIAU , BET ATRODO , KAD BUS LABAI SKANU:)
-
(anonimas)
2009-10-22 11:28
greras patiekalas ka varot :-D :-D :-D
-
Ramunė
2009-03-24 17:52
Labai skanu :super: :super: :super: :super: galima taip pat gaminti ir konservuotų ananasų gabaliukus :-)