Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.25 vieneto ananasų (didelis, supjaustytas kubeliais ir sušaldytas)
100 mililitrų kokosų pienas
70 gramų cukrus (melasos arba palmių)
3 valgomieji šaukštai cukrus (rudas)
0.5 vieneto pipirai (čili, be sėklų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Cukrų išlydyti keptuvėje, jo nemaišant. Įdėti smulkiai supjaustytą čili pipirą ir pavirti kelias minutes kol pipirai suminkštės.
2.
Virtuviniame kombaine sutrinti ananasą su melasos (arba palmių) cukrumi iki trupinių, įpilti kokosų pieną ir sutrinti iki vientisos masės.


Patiekti ledus su karamelizuotais čili pipirais.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Cukrų išlydyti keptuvėje, jo nemaišant. Įdėti smulkiai supjaustytą čili pipirą ir pavirti kelias minutes kol pipirai suminkštės.

  2. Virtuviniame kombaine sutrinti ananasą su melasos (arba palmių) cukrumi iki trupinių, įpilti kokosų pieną ir sutrinti iki vientisos masės.


    Patiekti ledus su karamelizuotais čili pipirais.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų