Aluje virti vėžiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai druska
12 vienetų vėžiai
2 litrai alaus
1 stiklinė vanduo
6 vienetai juodieji pipirai
1 vienetas lauro lapų (lapas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aluje virti vėžiai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.

Reklama:

Komentarai (5)


  • au*ra 2009-06-07 22:11

    ir alaus jau nebereikės po tokių užkandžių... %-) :-D


Daugiau receptų