Aluje virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
12 vienetų | vėžiai |
2 litrai | alaus |
1 stiklinė | vanduo |
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Traškūs svogūnų žiedai
- Šokoladinės braškės
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- Omletas su pomidorais
- Piršteliai su kmynais
- Sūrio piršteliai prie alaus
- Traškios sūrio lazdelės
- Ant žarijų keptos vištų širdelės
- Keksiukiniai pusryčiai
- Naminis varškės sūris
- Marinuota silkės filė
- Kiaušiniai su arbata
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Žvynabudės muštiniai
- Įdarytos paprikos
- Omletas
- Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
- Vegetariškos picutės
Aluje virti vėžiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vėžiai,
12 vienetų -
Alus,
2 litrai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
au*ra
2009-06-07 22:11
ir alaus jau nebereikės po tokių užkandžių... %-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...