1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (padažas) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | vištiena (jauna, virta) |
250 mililitrų | alaus |
1 vienetas | citrinos (sultys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą.
Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis, paketą sandariai užriškite arba užspauskite folijos kraštą. Kepkite ant grotelių 25-30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepsneliai su šonine
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Greiti vištienos kąsneliai
- Viščiukas tabaka
- Kepta žąsis su obuoliais
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Vištiena grietinėlės padaže
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- „Saulytė“
- Kepta višta su obuoliais
- Grikių maltinukai su vištiena
- Vištiena su skrebučiais
- Virta apkepinta vištiena
- Kepta višta
- Laukinis ryžių plovas
- Vištienos filė šašlykas
- Troškintos kurapkos
- Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
- Kepti vištų sparneliai
- Aštrūs vištų sparneliai
Aluje keptas viščiukas
- Paruošimo laikas:
-
Garstyčios, padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Vištiena, jauna, virta,
1 vienetas -
Alus,
250 mililitrų -
Citrinos, sultys,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais. Šia mase ištrinkite viščiuką, į jo vidų dėkite šaukštą sviesto.
Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą.
Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis, paketą sandariai užriškite arba užspauskite folijos kraštą. Kepkite ant grotelių 25-30 minučių.
Komentarai (11)
-
umnikas
2010-09-11 08:14
nieko gero sis kepsnys nikiek neveza
-
Aktaskymas
2009-08-17 22:32
Dar daugiau alaus vietoj vistos.
-
vistyte
2009-07-04 02:05
nu tik vieno gerai nesupratau tai ta vista reikia priestai isvirti ar zalia %-) nes ingredientuose raso 1 vista,jauna,virta?
-
as
2008-09-06 17:40
alu galima ir be vistos
-
Sawage2
2008-08-11 03:32
alus su vista
-
Sawage2
2008-08-11 03:32
ALus su vista
-
Sawage
2008-08-11 03:31
Kss gali but geriau uz vista su alum