Tešlai: | ||
275 gramai | kvietiniai miltai | |
125 gramai | margarinas | |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) | |
50 gramų | medus (skystas) | |
Įdarui: | ||
50 gramų | abrikosų (džiovinti) | |
50 gramų | razinos | |
150 gramų | aguonų | |
1 valgomasis šaukštas | vanduo | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bandelės su aguonomis
- Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
- Bandelės prie arbatos
- Skandinaviškos bandelės
- Pide (mielinės bandelės su faršo ir sūrio įdaru)
- Dešriukai
- Bandelės su lašinukų įdaru
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės su cinamonu
- Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu
- Bandelės
- Bandelės širdutės
- Bandelės vasaros užkandžiams
- Skaniosios bandelės su mėsa
- Bandelės su bulvėmis
- Bandelės su cinamonu
- Mielinės bandelės
- Bandelės su kumpio įdaru
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Bandelės su grybais
Aguonų vyniotinukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
275 gramai -
Margarinas,
125 gramai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Medus, skystas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Abrikosai, džiovinti,
50 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Aguonos,
150 gramų -
Vanduo,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Abrikosus supjaustykite ir sumaišykite su razinomis, apšlakstykite vandeniu ir palikite valandą pastovėti, į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens. Po to aguonas sumaišykite su vaisiais.
Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite.
Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 25-30 min.
Komentarai (1)
-
tera
2014-12-09 17:33
nu nezinau? is nuotraukos as matau, kad tai mielines teslos bandeles.....tikrai receptas neatitinka nuotraukos...