275 gramai | kvietiniai miltai |
125 gramai | margarinas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
50 gramų | medus (skystas) |
50 g džiovintų abrikosų
50 g razinų
150 g aguonų
1 šaukštas romo (konjako)
2 šaukštai cukraus
Abrikosus supjaustykite ir sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite valandą pastovėti, į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens. Po to aguonas sumaišykite su vaisiais. Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite. Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 25-30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daniški pyragėliai
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Pyragėliai su žuvimi
- Pyragaičiai "Širdutės"
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Paplotėliai su bananais
- Kivi keksiukai
- Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
- Krekeriai
- Želiniai pyragėliai
- Dribsnių keksiukai
- Trupiniuotis
- Varškiniai keksiukai
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Skaniosios bandelės su mėsa
- Vaniliniai keksiukai
- Paprastas obuolių pyragas
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Pyragėliai su slyvomis
- Sūrio pyragėliai
Aguonų vyniotinukai
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
275 gramai -
Margarinas,
125 gramai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Medus, skystas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės:
50 g džiovintų abrikosų
50 g razinų
150 g aguonų
1 šaukštas romo (konjako)
2 šaukštai cukraus
Abrikosus supjaustykite ir sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite valandą pastovėti, į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens. Po to aguonas sumaišykite su vaisiais. Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite. Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 25-30 min.
Komentarai (5)
-
lina
2009-01-13 22:24
O KUR FOTO? :-(