Aguoninis biskvitas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas krakmolas
2 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
75 gramai lazdyno riešutai
8 vienetai kiaušiniai
150 gramų aguonų
230 gramų cukrus
1 valgomasis šaukštas sviestas (tirpintas)
šiek tiek cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aguoninis biskvitas

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų