Aguoninis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
75 gramai | lazdyno riešutai |
8 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | aguonų |
230 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
- Obuolių pyragėliai su cinamonu
- Margas keksas
- Pyragas "Trupinukas"
- Plokštainis su abrikosais ir varške
- Žydų meduolis
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Apvalus „Napoleonas“
- Paprastas obuolių pyrgas
- Obuolių pyragas su riešutais
- Burokėlių pyragas
- Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
- Grybų pyragas
- Jogurto indelio pyragas
- Aguonų vyniotinis
- Bulvių pyragėliai su mėsa
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Pascha
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Obuoliuotis "Diena - naktis"
Aguoninis biskvitas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Lazdyno riešutai,
75 gramai -
Kiaušiniai,
8 vienetai -
Aguonos,
150 gramų -
Cukrus,
230 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...