Aguoniniai sausainiai
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
300 gramų | miltai |
200 gramų | kepinių margarino |
150 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | aguonų |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Margariną ištirpinti ir sumaišyti su cukrumi. Įmušti kiaušinius ir viską truputį paplakti šakute.
2.
Miltus, kepimo miltelius ir aguonas sumaišyti ir berti į sviesto ir kiaušinių mišinį. Išminkyti tešlą. Ją palaikyti apie 1 valandą šaldytuve ir formuoti norimo dydžio sausainius.
3.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mini raguoliai
- Žaliosios eglutės
- Sausainiai su migdolais
- Kalėdiniai sausainiai
- Kepta eglutė
- Krekeriai
- Sausainiai su obuoliais
- Paprasti Ingos sausainukai
- Aguoniniai sausainėliai
- Sausainiai "Sveikuoliukai"
- Piršteliai su kmynais
- Sausainukai "Sraigės"
- Minkšti juodojo šokolado sausainiai
- Sausainiai „Bangelės“
- Barankėlės
- Voveraitės
- Austriški kalėdiniai sausainukai
- Sausainiai „Kalėdų eglutės“
- Kriaušinės skarelės
- Šokoladiniai sausainukai
Aguoniniai sausainiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Miltai,
300 gramų -
Kepinių margarinas,
200 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aguonos,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Irvyda
Gaminimo eiga:
Margariną ištirpinti ir sumaišyti su cukrumi. Įmušti kiaušinius ir viską truputį paplakti šakute.
Miltus, kepimo miltelius ir aguonas sumaišyti ir berti į sviesto ir kiaušinių mišinį. Išminkyti tešlą. Ją palaikyti apie 1 valandą šaldytuve ir formuoti norimo dydžio sausainius.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...