Agrastų marmeladas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | agrastų |
500 gramų | obuoliai |
500 gramų | cukinija |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
2.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
3.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemuogių uogienė
- Skanusis abrikosų džemas
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Slyvų uogienė su riešutais
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Bruknės savo sultyse
- Sauliaus braškių uogienė
- Šermukšnių uogienė
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Erškėtuogių uogienė
- Konservuotos cukinijos
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Aviečių ir persikų uogienė
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Braškių ir gervuogių džemas
- Mėlynių uogienė
Agrastų marmeladas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agrastai,
500 gramų -
Obuoliai,
500 gramų -
Cukinija,
500 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...