Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.
Agrastų drebučiai su braškėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | braškės |
300 gramų | agrastų |
1 stiklinė | vanduo |
100 gramų | cukrus |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės desertas
- Maskarponės sūrio ir braškių desertas
- Vaisinis kremas
- Citrininiai putėsiai
- Vaisiai šokolade
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Avokadų ir citrinų desertas
- Braškių pienas
- Šokoladinis tortas
- Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
- Spanguolių putėsiai
- Trešnės marškinėliuose
- Desertinė varškė
- Morkų sulčių su manais putėsiai
- Gaivus varškės desertas
- Rabarbarų drebučiai
- Gervuogių musas
- Vasariškas želė desertas
- Karštos bulvių salotos
- Arvydo ananasų desertas
Agrastų drebučiai su braškėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
500 gramų -
Agrastai,
300 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
100 gramų -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
maja
2010-12-29 12:29
skamba dieviskai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...