400 gramų | abrikosų (abrikosai) |
100 gramų | mėlynės |
250 | „dansukker“ cukrus uogienėms |
7 | čiobreliai (šakelės) |
Tai pati tikriausia uogienė. Tokia saldi ir kartu pikantiška!
Abrikosus perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais gabaliukais ir kartu su cukrumi užvirinkite. Berkite kapotus čiobrelius ir pavirkite dar 3 min. Tada berkite mėlynes ir pavirkite dar minutę. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje. Patarimas: šiai uogienei galite naudoti džiovintus abrikosus, tačiau pirma turite juos 12 val. pamirkyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Erškėtuogių uogienė
- Slyvų uogienė su riešutais
- Slyvų uogienė
- Obuolienė su imbierais
- Paprasta svarainių uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Spanguolių uogienė
- Paprikų ir aviečių uogienė
- Žemuogių uogienė
- Braškių uogienė su sambuka
- Agrastų uogienė su degtine
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Sauliaus braškių uogienė
- Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Obuolių košė
- Kreminis citrinų pyragas
- Aviečių ir agrastų marmeladas
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Abrikosai, abrikosai,
400 gramų -
Mėlynės,
100 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 -
Čiobreliai, šakelės,
7 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Tai pati tikriausia uogienė. Tokia saldi ir kartu pikantiška!
Abrikosus perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais gabaliukais ir kartu su cukrumi užvirinkite. Berkite kapotus čiobrelius ir pavirkite dar 3 min. Tada berkite mėlynes ir pavirkite dar minutę. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje. Patarimas: šiai uogienei galite naudoti džiovintus abrikosus, tačiau pirma turite juos 12 val. pamirkyti.